Groei

Uitbreiding

Heel wat ondernemers hebben groeiplannen. Dit kan zowel door uitbreiding van de activiteit, door nieuwe producten als door overnames. Hierbij komen heel wat vragen: moet er een nieuwe vennootschap opgericht worden? Wat zijn de fiscale gevolgen van uw groei? Waarop moet u letten bij uw groeiplannen?

Financiering

In deze fase is financiering een belangrijk item. Wij maken samen met u het business en financieel plan. Een goede voorbereiding van uw plannen is essentieel (van worst case tot best case). Als ondernemer moet je risico’s nemen, maar wij willen alle mogelijkheden met u vooraf bekijken zodat we het risico kunnen minimaliseren.

Er zijn diverse kanalen om uw plannen te financieren. Ons netwerk biedt ons de mogelijkheid om u te begeleiden in uw zoektocht naar financiering.

Klankbord

Als groeiende ondernemer hebt u diverse aandachtspunten en dit op diverse vlakken. Wij denken met u mee en willen alles in kaart brengen. Niet alleen de cijfers maar alle aspecten waar u rekening mee moet houden. Hebben wij de kennis niet zelf in huis, dan biedt ons netwerk de oplossing.

< Opstart Continuïteit >